OZNAM: Kancelária OPK BA a MsO SPZ BA sú presťahované do administratívnych priestorov na ulici Heyrovského č. 1, 841 03 Bratislava (mestská časť Lamač).

Pozvánka na Kontrolné streľby - pre držiteľov poľovných lístkov, majúcich trvalý pobyt v územnej pôsobnosti OPK Bratislava

Pozvánka na Kontrolné streľby - pre držiteľov poľovných lístkov, majúcich trvalý pobyt v územnej pôsobnosti Obvodnej poľovníckej komory - Bratislava
Dovoľujeme si Vás pozvať na Kontrolné streľby, organizované Obvodnou poľovníckou komorou Bratislava pre držiteľov poľovných lístkov, ktorí majú  trvalý pobyt v územnej pôsobnosti Obvodnej poľovníckej komory Bratislava.

(viď príloha tohto oznamu).

 

Poznámka:     

V súvislosti s uvedeným je potrebné predovšetkým:

  1. nahlásiť svoju záväznú účasť na predmetnej akcii a to do 5. októbra 2020 – nahlásiť je potrebné meno s priezviskom a s číslom poľovného lístka a telefónnym číslom.

nahlásiť účasť možno e-mailom na  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

Je striktne daný maximálny počet účastníkov a zároveň je potrebné pripraviť vzorovú prezentačnú listinu s čestnými prehláseniami a overeniami účastníkov. V prípade, akýchkoľvek zmien či doplnení budete na Vašom telefónnom čísle kontaktovaný.

Uvedené je potrebné s ohľadom na rozmáhajúci sa nový typ koronavírusu COVID-19 a na povinnosť dodržania všetkých preventívno-bezpečnostných opatrení prijatých či už Vládou Slovenskej republiky, Krízovým  štábom Slovenskej republiky ako aj Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky resp. Regionálnym  úradom ver ejného  zdravotníctva Bratislava.

Zároveň si Vás dovoľujeme požiadať, z dôvodu ochrany nás všetkých, v prípade, že ste sa vrátili zo zahraničia pred menej ako 14 dňami resp. boli ste pred menej ako 14 dňami v kontakte s niekým kto sa vrátil zo zahraničia, aby ste sa v deň konania zhromaždenia resp. zasadnutia preukázali negatívnym testom na COVID-19 a aj to len v prípade, že nemáte, žiadne známe príznaky predmetného vírusového ochorenia.

V prípade, že sa u Vás objavia príznaky COVID-19, bezodkladne informujte kanceláriu Obvodnej poľovníckej komory - Bratislava tak, aby po pozitívnom výsledku Vášho testovania vedela realizovať potrebné kroky na zamedzenie jeho ďalšieho šírenia.

Za pochopenie ĎAKUJEME

S pozdravom
OPK Bratislava

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (Pozvánka KS 2020 (www).pdf)Pozvánka KS 2020 (www).pdf[Pozvánka scan]1146 kB
Stiahnúť tento súbor (Pozvánka KS 2020 (www).docx)Pozvánka KS 2020 (www).docx[Pozvánka]38 kB
Nachádzate sa tu: Home Pozvánka na Kontrolné streľby - pre držiteľov poľovných lístkov, majúcich trvalý pobyt v územnej pôsobnosti OPK Bratislava